Descobreix
Descobreix
Benvinguts al Triangle Retro!
Si encara se t’il·lumina el sabre làser quan veus a la princesa Leia o si somies amb sopar pizzes a les clavagueres amb les Tortugues Ninja… El Triangle Retro, a l’Eix Encants Nous, és el teu lloc.
Descobreix
De tapas y cañas por Sant Martí
No fa falta anar lluny per a menjar bé i gaudir del millor servei. A l’Eix Comercial de Sant Martí teniu veritables temples de la tapa i la canya. Aquests són alguns dels imprescindibles!
Descobreix
La Marina Tapea!
No fa falta gaire entrenament: només clavar el colze a la barra dels millors bars de La Marina i fer petar la xerrada amb les nostres persones favorites. Aquí teniu algunes de les millors opcions.
Descobreix
La ruta històrica del Raval
El cor de Ciutat Vella amaga un munt d’aventures i anècdotes apassionants. Et convidem que exploris el barri i, a més de descobrir els seus atractius comercials, et deixis seduir per la seva història.
Descobreix
A Granel
Comprar de manera conscient i sostenible és cada vegada més important (i més fácil). Perquè als eixos comercials de Barcelona teniu diversos establiments en els quals adquirir productes a granel o evitant el plàstic.
Descobreix
Welcome to Birralona!
Barcelona és territori de birra! Si sou amants dellúpol i la malta en totes les seves varietats, no us perdeu aquesta guia per descobrir alguns dels establiments de cervesa més especials de la ciutat. A la vostra salut!