Cansaladeria Puig

Res millor que fer la cua a una cansaladeria per copsar les particularitats d’un indret i la seva gent. El comerç és la porta a la vida dels barris!
Cansaladeria Puig
26 de julio 2022
Per Angelina Ballesteros
Fotografies Xavi Torrents

La Cansaladeria Puig va obrir les portes l’any 1957 al carrer Gran de Sant Andreu. Ubicada en una casa d’estil modernista (amb un característic ascot de bomba de la guerra dels Carlins incrustada a la façana), duu més de seixanta anys elaborant principalment productes derivats del porc, tots ells dirigits per un Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter, a més de plats precuinats, formatges i altres embotits.

En Pròsper Puig és el propietari de l’establiment i tot un veterà del comerç de qualitat de la ciutat de Barcelona. Un home que porta l’ofici de carnisser i xarcuter a la sang i que ha contribuït amb el seu negoci a aportar valor a la vida social de Sant Andreu.

Quan entres a la Cansaladeria Puig t’assalten mil sensacions i la boca es comença a fer aigua amb la visualització de la bona matèria prima que despatxen. Són experts en l’elaboració de productes derivats del porc i també ofereixen altres productes precuinats com canelons, croquetes, arrebossats; a més de formatges, embotits, i pernils. I si la qualitat del genero és bona… millor és la del seu equip humà.

Barcelona Convida 001 →
Barcelona Convida 001 →